Evenementen in de Sint Aegtenkapel:
de benedenzaal
/ foyer

Bij binnenkomst vallen direct de gewelfde plafonds en zuilen op. De foyer biedt hierdoor een intieme sfeer, perfect geschikt als ontvangstruimte of voor recepties. Er is voorzien in een brede bar van waaruit dranken worden geserveerd en onze barista live verse koffie's klaarmaakt.

Faciliteiten

Er zijn meerdere zitjes en statafels beschikbaar ter plekke. Verdeeld over de ruimte is ook een drietal led-schermen aan de wand bevestigd waarop bedrijfslogo's, slideshows of presentaties getoond kunnen worden. Ook kan een geluidsinstallatie worden ingezet in de ruimte, waardoor toespraken en achtergrondmuziek hier ook goed tot hun recht komen.

Huurtarief

De benedenzaal is te huur voor € 100,- per uur (excl. btw) inclusief energieverbruik, eindschoonmaak en administratiekosten. Het gebruik van de aanwezige toiletten (inclusief mindervalidentoilet), gangen en kleedruimte zijn hierbij inbegrepen. Uiteraard kan bij goed weer ook gebruik worden gemaakt van het rustige, zonnige binnenterras.

Voor
€ 50,- per uur extra kan ook de bovenzaal bij worden gehuurd, waardoor de gehele locatie exclusief te gebruiken is, inclusief de lift en indien nodig ook de keuken. Vraag ons gerust om een (totaal)offerte voor jouw specifieke evenement.

Ontdek waarom de Sint Aegtenkapel jouw volgende event locatie is.

IMG_1326.JPG

Over de locatie

stAeg - faciliteiten

Faciliteiten

stAeg - benedenzaal

Benedenzaal

IMG_1318.JPG

Jouw evenement

stAeg - bovenzaal

Bovenzaal

stAeg - downloads

Downloads

logo stAeg