Evenementen in de Sint Aegtenkapel:
de bovenzaal
/ concertzaal

Deze ruimtelijke zaal is voorzien van sfeervolle kroonluchters, een brede eikenhouten vloer en hoge witte muren met glas-in-lood ramen. Deze zaal heeft een authentiek halfrond houten plafond met originele beschilderingen, welke in combinatie met de ruimte zelf zorgt voor een specifieke akoestiek en daarmee zeer geschikt is voor akoestische concerten en bijeenkomsten met één of meerdere sprekers. Tevens is er een geluidsinstallatie aanwezig welke spraak en achtergrondmuziek helder uitversterkt.

Capaciteit en opstelling

In theateropstelling biedt deze zaal ruimte aan maximaal 200 gasten, maar hij valt geheel naar de eigen behoefte in te delen in meerdere uiteenlopende opstellingen. Een diner met 30 man is evenmin ongebruikelijk hier. Het aanwezige meubilair in deze zaal is namelijk flexibel en vrij te plaatsen in de gewenste setting. Door de sfeer en charme van deze intieme zaal vallen ook kleinere gezelschappen in de ruimte niet in het niet, en blijven optimale zichtlijnen en korte lijnen tot het podium, de spreker of artiest in alle gevallen gewaarborgd.
 

Huurtarief

De bovenzaal is te huur voor € 150,- per uur (excl. btw) inclusief energieverbruik, eindschoonmaak en administratiekosten. Het gebruik van de benedenzaal, de aanwezige toiletten (inclusief mindervalidentoilet), lift, gangen, kleedruimte en indien nodig ook de keuken zijn hierbij inbegrepen. Uiteraard kan bij goed weer ook gebruik worden gemaakt van het rustige, zonnige binnenterras.

Voor
€ 50,- per uur minder kan ook enkel de benedenzaal worden gehuurd. Vraag ons gerust om een (totaal)offerte voor jouw specifieke evenement of bijeenkomst.

Ontdek waarom de Sint Aegtenkapel jouw volgende event locatie is.

IMG_1326.JPG

Over de locatie

stAeg - faciliteiten

Faciliteiten

stAeg - benedenzaal

Benedenzaal

IMG_1318.JPG

Jouw evenement

stAeg - bovenzaal

Bovenzaal

stAeg - downloads

Downloads

logo stAeg