vr 10 jun. | Amersfoort

A Classic Friday Night Out

Hét cultureel-sociale uitje van het kwartaal dat je niet wilt missen! Laagdrempelige, informele vioolconcerten van hoog niveau, intiem en gezellig in de meest sfeervolle zaal van Amersfoort. Een klein uur vol korte contrastvolle stukken in wisselende stijlen. Met Rossi Ovtcharova & friends.
A Classic Friday Night Out

Tijd en locatie

3 andere datums
10 jun. 2022 20:00 – 21:00
Amersfoort, Het Zand 37, 3811 GB Amersfoort, Nederland

Over het evenement

A Classic Friday Night Out - Met Rossi Ovtcharova & friends

Hét cultureel-sociale uitje van het kwartaal dat je niet wilt missen!

Herken je jezelf in één of meerdere van deze statements?

 • Klassieke muziek is elitair en ingewikkeld, je moet er verstand van hebben.
 • Klassieke concerten zijn altijd formeel en stijf, ze zijn bedoeld voor mensen die het concertbezoek van huis uit hebben meegekregen.
 • Klassieke concerten zijn vaak heel duur en alleen voor vermogende mensen toegankelijk.

Dan daagt violiste Rossi je uit om te komen kijken en voor jezelf te bepalen wat je er eigenlijk van vindt. Wil je mee op avontuur?

De 4 jaargetijden proeverij

De sfeer en stemming van elk seizoen opwekken door muziek voegt een extra dimensie en kleur toe aan onze beleving ervan. Muziek “vangt” het specifieke gevoel dat het seizoen draagt en brengt onze geest in harmonie met de omgeving en onze eigen binnenwereld. Beleef de magie van elk jaargetijde door een speciaal geselecteerde verzameling 'viooljuweeltjes' van uiteenlopende tijdperken en werelden.

Wat is het?

Laagdrempelige, informele vioolconcerten van hoog niveau, intiem en gezellig in de meest sfeervolle zaal van Amersfoort: de Sint Aegtenkapel, oftewel bij stAeg coffee culture & events. Een klein uur vol korte contrastvolle stukken in wisselende stijlen en stemmingen, met achtergrond verhalen, persoonlijke herinneringen en grappige anekdotes over de componisten. Een ware wereld- en tijdreis in één.

Wanneer?

Elk kwartaal organiseren we A Classic Friday Night Out:

Herfst: vrijdag 19 november 2021

Winter: vrijdag 11 februari 2021

Lente: vrijdag 8 april 2021

Zomer: vrijdag 10 juni 2021

Hoe kan ik er bij zijn?

Reserveren vooraf is wenselijk, dan ben je van een plekje verzekerd. Je kan via deze site je e-tickets direct boeken. Maar spontane bezoekers zijn ook van harte welkom! Blijf je gezellig een glaasje drinken na afloop? Of/en eet vooraf een hapje om de hoek, bij café Van Zanten. Wij zorgen dat het een memorabele avond wordt waar je nog lang van na blijft genieten.

Tot slot

Benieuwd naar het programma? We houden het nog even geheim! Maar om de sluier alvast iets op te liften zijn hier een aantal componisten die de revue passeren: Tchaikovsky, Debussy, Bach, Schostakovitch, Brahms, Gardel, De Falla...

Kaarten
Prijs
Aantal
Totaal
 • Sociaal tarief - ticket
  €5
  btw inbegrepen
  €5
  btw inbegrepen
  0
  €0
 • Jongeren tarief - ticket
  €10
  btw inbegrepen
  €10
  btw inbegrepen
  0
  €0
 • Standaard tarief - ticket
  €15
  btw inbegrepen
  €15
  btw inbegrepen
  0
  €0
 • Sponsor tarief - ticket
  €25
  btw inbegrepen
  €25
  btw inbegrepen
  0
  €0
Totaal€0

Deel dit evenement

logo stAeg