vr 11 feb. | Amersfoort

A Classic Friday Night Out

Hét cultureel-sociale uitje van het kwartaal dat je niet wilt missen! Laagdrempelige, informele vioolconcerten van hoog niveau, intiem en gezellig in de meest sfeervolle zaal van Amersfoort. Een klein uur vol korte contrastvolle stukken in wisselende stijlen. Met Rossi Ovtcharova & friends.
A Classic Friday Night Out

Tijd en locatie

2 andere datums
11 feb. 20:00 – 21:00
Amersfoort, Het Zand 37, 3811 GB Amersfoort, Nederland

Over het evenement

A Classic Friday Night Out

De Amersfoortse violiste Rossi Ovtcharova nodigt in A Classic Friday Night Out iedereen uit om kennis te komen maken met de rijkdom van klassieke muziek. Laagdrempelige, informele vioolconcerten van hoog niveau in de meest sfeervolle concertzaal van Amersfoort: stAeg!

Weg met het vooroordeel dat klassieke muziek moeilijk is, ingewikkeld en elitair. Hoezo zijn klassieke concerten stijf, formeel en alleen bedoeld voor mensen die concertbezoek van huis uit hebben meegekregen? Rossi Ovtcharova bewijst in A Classic Friday Night Out het tegendeel.

De 4 jaargetijden muzikaal beleven

De vier concerten weerspiegelen de sfeer van de seizoenen. De Amersfoortse violiste speelt muziek die bij het jaargetijde past. Zo gaan we herfst, winter, lente en zomer nog intenser beleven!

De vier concerten duren ongeveer een uur en vormen een mix van stijlen, stemmingen, achtergrondverhalen, anekdotes en persoonlijke herinneringen van Rossi Ovtcharova. Maar centraal staat toch de vioolmuziek die niemand onberoerd zal laten. Viooljuweeltjes uit uiteenlopende tijdperken en werelden.

De melancholie van de herfst, de kou maar ook geborgenheid van de winter, het ontluikende leven in het voorjaar en de pure levenslust van de zomer … ga samen met Rossi Ovtcharova mee op reis door de seizoenen en door het leven.

Eerst nog dineren?

Kafé van Zanten (om de hoek) biedt een speciaal 3-gangen concertdiner aan voor 30 euro per persoon, inclusief koffie bij het dessert. Reserveren is noodzakelijk en kan via www.kafevanzanten.nl. Je concertticket (standaard- en sponsortarief) geldt als kortingscode bij het restaurant.

Wanneer

19 november 2021: herfst in stAeg

11 februari 2021: het sneeuwt en vriest in de muziek

8 april 2022: de lammetjes huppelen door de concertzaal

10 juni 2022: de viool klinkt vurig en zwoel

Met dank aan

Deze concertserie is mede mogelijk gemaakt door steun van de Gemeente Amersfoort.

Kaarten
Prijs
Aantal
Totaal
 • Sociaal tarief - ticket
  €5
  btw inbegrepen
  €5
  btw inbegrepen
  0
  €0
 • Jongeren tarief - ticket
  €10
  btw inbegrepen
  €10
  btw inbegrepen
  0
  €0
 • Standaard tarief - ticket
  €15
  btw inbegrepen
  €15
  btw inbegrepen
  0
  €0
 • Sponsor tarief - ticket
  €25
  btw inbegrepen
  €25
  btw inbegrepen
  0
  €0
 • 4-seizoenenkaart: 4 concerten
  €50
  btw inbegrepen
  €50
  btw inbegrepen
  0
  €0
Totaal€0

Deel dit evenement

logo stAeg