Evenementen in de Sint Aegtenkapel:
JOUW evenement

Wanneer je de Sint Aegtenkapel als locatie voor je evenement inzet, begeleiden wij je bij de voorbereidingen en uitvoering ervan. De locatiemanager denkt constructief mee en is ook aanwezig op de dag van het evenement zelf als aanspreekpunt ter plekke. Deze service is standaard inbegrepen bij de huurprijs.

 

Ontzorgen

Verder zorgen wij zowel voor als na je evenement voor een geheel en al schone locatie, klaar om te gebruiken. De opstelling zoals we die van te voren hebben besproken met elkaar, bouwen wij voor ingebruikname op. Het enige waar je ter plekke nog aan hoeft te denken, is de inhoud van je evenement en hoe je gasten het ervaren.

Investeer in cultuur

Wanneer je je evenement bij stAeg organiseert, betekent dat dat je met je organisatie bijdraagt aan het in stand houden van zowel het lokale als het nationale kunst- en cultuurklimaat. stAeg staat voor cultureel ondernemerschap en ontplooit diverse initiatieven om kunst en cultuur ter plekke een podium te bieden. Meer weten? Bekijk de concertagenda op onze site of neem contact met ons op voor meer informatie.

Ontdek waarom de Sint Aegtenkapel jouw volgende event locatie is.

IMG_1326.JPG

Over de locatie

stAeg - faciliteiten

Faciliteiten

stAeg - benedenzaal

Benedenzaal

IMG_1318.JPG

Jouw evenement

stAeg - bovenzaal

Bovenzaal

stAeg - downloads

Downloads

logo stAeg