• stAeg @ Instagram
  • stAeg @ Facebook

't Zand 37

3811 GB

Amersfoort

vanaf april 2020

stAeg LIVE: gratis online kapelconcerten

'Quarantaine maakt de noodzaak van kunst weer voelbaar', zo kopte het NRC. Lastig genoeg als de huidige corona-situatie al is, waren we het hier bij stAeg coffee, culture & events roerend mee eens en besloten we om ook onze duit in het zakje te doen.

Het resultaat

We kwamen uit op het organiseren van een serie live concerten, uitgevoerd door professionele musici die geheel belangeloos meewerken. Live gestreamd op de website van stAeg voor iedereen ter wereld om van mee te genieten. Na de live stream blijven alle concerten beschikbaar op de website van stAeg zo lang als het coronavirus in de lucht is in Nederland.

 

De concerten vinden plaats op woensdagen en vrijdagen om 12:30u (lunchconcert) en op zondagen om 11:00u (koffieconcert).

stAeg voert dit initiatief geheel belangeloos uit in de eigen Sint Aegtenkapel, hét muziekpodium van Midden Nederland met een befaamde, unieke  akoestiek en atmosfeer. Lees hier meer over deze kapel!


Donatie voor musici
Als je dit initiatief een warm hart toedraagt, staat het je vrij om een kleine donatie te doen. Deze opbrengsten zullen geheel toekomen aan de musici, die veelal hun inkomsten als sneeuw voor de zon hebben zien verdampen.

Bepaal je eigen bedrag en doneer middels de onderstaande knop (zet er bij voor wie de donatie bestemd is!):

Agenda:
stAeg LIVE: Nuala McKenna (cello) en Johan van Iersel (cello)
Apr 03, 12:30 PM
www.staeg.nl/live
stAeg LIVE: Gulian van Nierop (zang) en Charlie Bo Meijering (piano)
Apr 05, 11:00 AM
www.staeg.nl/live
stAeg LIVE: Wouter Harbers (piano)
Apr 08, 12:30 PM
www.staeg.nl/live