stAeg LIVE: een unieke serie online kapelconcerten

In het voorjaar van 2020, nog voor er sprake was van de 1,5 meter maatschappij en het nieuwe coronavirus met bijbehorende preventieve maatregelen plotsklaps hoogtij vierden, organiseerden wij op eigen initiatief een unieke serie concerten, uitgevoerd door professionele musici. De concerten werden rechtstreeks vanuit de kapel live gestreamd op deze website, voor iedereen ter wereld om in thuis-quarantaine van mee te genieten.

En zo bleek: van Japan tot Amsterdam en van Singapore tot Schiermonnikoog werden de concerten live meegekeken. Er werd ook ruimhartig gedoneerd om de musici deze vreemde periode zonder werk -en dus zonder inkomsten- te helpen 'overleven'.

 

De publiek-loze concerten in een verder lege Sint Aegtenkapel vonden plaats op woensdagen en vrijdagen om 12:30 uur (lunchconcert) en op zondagen om 11:00 uur (koffieconcert) in de periode van 3 april tot en met 20 mei 2020.

Geniet hier van de registraties van deze bijzonder sfeervolle 30-minuten concerten, en vergeet niet om alsnog
een donatie achter te laten als je er van genoten hebt!

 
Like what you hear? Doneer!
IDEAL_Logo.png

Doneer gemakkelijk via iDEAL of PayPal (zie knoppen hierboven) of stort een bedrag op IBAN rekening NL60 INGB 0007 0730 53 t.n.v. Event Associates, o.v.v. stAeg LIVE. De opbrengsten helpen de kapel en alle toekomstige concerten in stand te houden.

logo stAeg